Cumartesi yapılan oyunlarda ödül oyununu kaybeden ve sinir krizleri geçiren Ünlüler bu gece dokunulmazlık oyununu mutlaka kazanmak için büyük mücadele verdiler. Geçen hafta Hasan'ın Nadya'yı göndermesinin ardından bu hafta dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi durumunda büyük ihtimalle Bozok gidecek.

Ünlüler dokunulmazlık oyununa çok konsantre olmuşlardı. 1-1 den sonra Ünlüler arka arkaya aldıkları oyunlarla durumu 6-1 e kadar getirdi. Hilmi Cem'le Hakan'ın oyununda Hilmi Cem çok önce gelmesine rağmen kuleleri yıkmakta çok yavaş davrandı ve sonunda ikisinin de kulesi yıkıldığı için oyunu tekrar oynadılar.

Arkasından oynanan oyunu Anıl'a karşı Turabi kazandı ve durum 6-2 ye geldi. Oyunu kazandıktan sonra yine şov yapan Turabi'ye arkadaşları tepki gösterdi. Arkasından oynanan Merve - Begüm oyunun u açık ara Merve kazandı ve oyun 7-2 oldu...

Hilmi Cem ve Hakan'ın yeniden oynadıkları oyunu Hili Cem kazandı ve durum 7-3 oldu. Ardından oynanan oyunda Bozok Anıl'ı yendi ve durum 7-4 oldu. Ünlülerde moraller bozuldu. 

Serenay'ın Begüm'e karşı bir defa daha kazanmasıyla Ünlüler hem 8-4 önce geçti hem de moralleri düzeldi. Hilmi Cem'in Hakan'a karşı yeniden kazanmasıyla durum 8-5 oldu. Hakan Hilmi Cem'e karşı iki defa üst üste oyun kaybetti. 

Sahra, Berna'nın karşısında çok kötü bir peformans sergiledi ve Berna'nın kazanmasıyla durum 9-5 oldu. Sahra neredeyse oyunu yarım bırakacaktı. Oyunu sürünerek tamamladı.

Oyunu kaybetmesinin ardından Sahra sinir krizleri geçirdi. Ardından oynanan oyunu Hakan'a karşı Bozo kazandı ve Bozok durumu 9-6 ya getirdi. Son oyunu kazanan Merve dokunulmazlığı Ünlülere getiren isim oldu.

Gönüllülerde Dokunulmazlık Sembolünü Kim Kazandı? Tıkla Öğren?