Survivor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kıyasıya rekabet müthiş biçimde devam ediyor. 2 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde Ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşı karşıya geldi, büyük mücadeleye sahne olan ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…
ÜNLÜLER GERİDEN GELDİ!

Ünlüler 6-3 gerideydi, ancak Hakan, Merve ve Anıl üst üste kazanarak durumu 6-6’ya getirmeyi başardı. Büyük heyecan devam ederken, Doğukan Manço Hilmicem karşısında kazanarak durumu 9-7 ünlülerin lehine getirmeyi başardı. 9-7 Ünlüler öndeyken Hakan ve Hasan karşı karşıya geldi. Kim kazandı?

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?      

Ve son etap. Artık durum 9-7. Gönüllüler’den Hasan Ünlüler’den Hakan karşı karşıya geldi. Hakan büyük bir konsantrasyon ve beceriyle Hasan’ı mağlup etti. Ünlüler 10-7 kazanmayı başardı.

ÖDÜL ÜNLÜLERİN                                                              

29 akşam yayınlanan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu ve tahin pekmez ödülünü Gönüllülere kaptıran Ünlüler bu oyunu da kaptırmak niyetinde değildi ve Gönüllüleri mağlup ederek büyük başarı sağladılar. Ödül oyununda Ünlüler ödülü kazanmış oldu.

ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te çok zor bir oyun oynandı ve oyun sonunda Ünlüler kazandı ve Ünlüler bir kez daha Yemek yiyeceklerdi menü ise genişti yemekte. Domates çorbası, Tavuk çevirme, Yarım tavuk, Bulgur pilavı, Kızarmış peynir, Patates kızartması, Yoğurt ve Sütlaç ödülünü Ünlüler kazandı ve harika müzik eşliğinde harika hazırlanan sofrada akşam yemeklerini yediler. Survivor All Star’da yarın dokunulmazlık oyunu oynanacak.