Survivor All Star'da artık sona yaklaşılıyor. 4 kişi kalan Gönüllüler ve 5 kişi olan Ünlülerin bu hafta yaptıkları oyunlar nefesleri kesmişti. 5 kişilik Ünlüler takımı Gönüllülere karşı yaptıkları dokunulmazlık oyununu kaybettiler. Bu hafta Ünlülerden de bir kişi adaya veda etti ve durum eşitlendi. 

Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler 7 Haziran gecesi ada konseyinde buluştu. Survivor All Star'ın eleme gecesi, ekranları kaplayan seçim sonuçları analizlerini bile geride bıraktı. 

Survivor'da adı yazılan ilk isim Anıl Tetik oldu. Hakan Hatipoğlu 'Anıl seni geçte olsa tanıdığım için mutluyum. Ama Kıbrıs'a gitmek için seni yazmak zorundayım' diyerek onun ismini veren ilk isim oldu. Serenay Aktaş da 'Mecbur olduğum için seni içim buruk bir şekilde seni yazıyorum' diyerek Anıl Tetik ismini elemeye yazdırdı. Doğukan Manço da Anıl Tetik ismini verdi. Doğukan Manço 'Seni takımın en zayıf halkası olarak seni sırtımızda taşımaktan yorulduk. Seninle ilgili güzel şeyler söylemek isterim. Takım zorluk çekiyor bence senin dinlenmen lazım' dedi. Böylece 3 kişinin oyuyla Anıl Tetik adı yazılan ilk isim oldu.

Survivor Hakan

Bu gece ise Dokunulmazlık Sembolü sahibi olan Doğukan Hakan adını verdi. SMS'lerde bu iki isimden en az oyu alan yarışmacı adaya veda edecekti. SMS Sıralaması şu şekilde gerçekleşti.

1. Merve Aydın
2. Serenay
3. Hakan
4. Anıl
5. Doğukan (Dokunulmazlık sembolü vardı)

Böylece SMS'lerde en az oyu alan Anıl adaya ve yarışmaya veda etti...