Survivor All Star'da final için geriye sayım başlarken dün oynanan ödül oyununda şok bir olay yaşandı. Begüm ve Merve Aydın'a karşı son derece hırslı oynayan Hilmi Cem'in Turabi'ye karşı gönülsüz oynaması ve tüm oyunları kaybetmesi tepkiye neden oldu. 

Survivor Allstar’ın 29 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan ödül oyununda Merve Aydın, Hilmicem’in Turabi’ye karşı oyuna asılmadığını ve tüm oyunları bilerek verdiğini iddia etti.

Merve Aydın'ın bu iddiası sosyal medyadan da büyük destek buldu. Hilmicem ve Turabi'ye karşı blok oluşturan Survivor izleyicileri ödülün bu ikiliye gitmemesi için örgütlenmeye başladılar bile.

Bu arada Merver Aydın'a önce "öyle bir şey yok" diyen Hilmicem'in daha sonra "nasıl oynayacağımı sana mı söyleyeceğim" demesi itiraf olarak yorumlandı.

29 Haziran Pazartesi günü oynanan ödül oyununda birinci gelen yarışmacı Venedik'e gidecekti.. Ödül oyununu Turabi kazandı. Ancak daha sonra ikinci gelen Begüm'ün de Venedik'e gitmesine karar verildi. Bu durum Acun Ilıcalı'nın da Hilmicem'in Turabi'ye karşı oynamadığına inandığı şeklinde yorumlandı.