Survivor All Star'ın güzel Yunan yarışmacısı Nadya Zagli dün gece yapılan sms oylaması sonucu elenerek adaya ve hayallerine veda etti. SMS öncesi "bu gece adadaki son günüm olabilir" diyen ve gideceği içine doğan güzel yarışmacı artık Survivor'da yarışmayacak.

Peki Nadya Zagli nasıl elendi? 

Bilndiği gibi Pazar gecesi yapılan oylamada 4 kişi Sahra'nın adını söylemiş ve Sahra elenecekler listesindeki ilk kişi olmuştu. Bu arada aynı gece Turabi dokunulmazlık sembolünü kazanmıştı. Hasan'da dün gece SMS'lerde birinci oldu.

Dokunulmazlık sembolü sahibi olan Turabi, elenmek üzere Begüm'ün adını verdi. Begüm'ün adını şiirler duyuran Turabi'ye SMS birincisi Hasan çok sert cevap verdi. Acun Ilıcalı kavgaya müdahale etmek zorunda kaldı.

SMS birincisi olan Hasan ise Nadya Zagli adını verdi.

Yapılan SMS oylaması sonucunda Nadya elendi. 

SURVİVOR'DAN ELENEN NADYA'NIN EN ÖZEL FOTOĞRAFLARI

SURVİVOR ALL STAR SMS SONUÇLARI SIRALAMASI ŞÖYLE OLUŞTU:
7. Nadya
6. Bozok
5. Sahra
4. Begüm
3. Turabi
2. Hilmi Cem
1. Hasan

Turabi'nin ekibinden olan Nadya, Boozk ve Sahra'nın son üçe kalması Hasan'ın gelecek günlerde bu iismleri de adadan gönderme ihtimalinin arttığını gösteriyor.

SURVİVOR NADYA ZAGLİ KİMDİR?

015 yılı Survivor All Star yarışmacısıNadya Zagli, 1984 yılında Yunanistan, Atina'da doğmuştur.2006 yılında sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasına katıldı. Elendikten sonra 2006 yılının Aralık ayında İstanbul'a taşınarak yerleşti. Bu yarışmada tanıştığı kendisi gibi aynı yarışmada Türk takımında yarışmacı olan Selim Sabah ile evlendi. Daha sonra 2010 yılında boşandı.

NADYA ZAGLİ

Doğum tarihi : ??.??.1984

Nadya Zagli kaç yaşında : 31

Nadya Zagli doğum yeri : Atina, Yunanistan