Siyasi gündeme dair açıklamalarıyla büyük tepki uyandıran eski manken Tuğçe Kazaz'a bir tepki de Tuba Ünsal'dan geldi. Twitter üzerinden Tuğçe Kazaz için ağır ifadeler kullanan Tuba Ünsal, güzel mankene artık üzülmeye başladığını ifade etti. Tuğçe Kazaz da kendisi hakkındaki Tweet'lere yine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. İşte Tuğçe Kazaz - Tuba Ünsal savaşı...

Tuğçe Kazaz için “Tuğçe Kazaz’a artık üzülmeye başladım. İnsan gençken hata yapar ama şu an saplandığı bataklıktan çıkması zor. Kendine ait varlığın yoksa, seni var edene sıkı sıkı sarılırsın. Nefes alır gibi onunla yaşarsın, kızımıza olan bu. İnsan değişkendir, bugün inandığına yarın inanmayabilirsin ama her durduğun mertebenin fanatizmini yaşamak başka bir ruh hali" ifadelerini kullanan Tuba Ünsal'a yanıtı gecikmeyen Tuğçe Kazaz'ın özellikle 'bataklık' vurgusuna çok sinirlendiği dikkatlerden kaçmadı.

Kazaz, Ünsal'a “Ev partilerinin bataklığında kaybolmuş kız bana üzülmüş! Sen sempatizan kocanı da yanına al, yetim kalmış şehitlerimizin çocuklarına üzül" yanıtını verdi.

Sosyal medyada başlayan bu tartışmaların nereye uzayacağı ise merak konusu.