Adanalı dizsinini Pınar'ı İşte Benim Stilim All Star yarışmacısı Tuğçe Özbudak kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Tuğçe Özbudak biyografisi ve resimleri, Tuğçe Özbudak Kimdir? Ekranların fırtınalar estiren yarışma proğram’ı İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları haberimizin detayında meraklıları için oluşturuldu. 16 Yarışmacısı ile 1 Ocak Cuma gününden itibaren Tv8 ekran’ında izleyicisi ile buluşacak sevilen yarışma İşte Benim Stilim 2016’nın merak edilen ünlüleri kimler? İşte Benim Stilim 2016 Tuğçe Özbudak kimdir? Tuğçe Özbudak kaç yaşında? Tuğçe Özbudak boyu kaç? Tuğçe Özbudak kaç kilo? Tuğçe Özbudak kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Yarışmacısı Tuğçe Özbudak biyografisi, Tuğçe Özbudak nasıl ün kazandı? Tuğçe Özbudak biyografisi.

Tuğçe Özbudak (d. 10 Haziran 1982, Ankara), Türk oyuncu ve sunucu.

 Adanalı dizisinde "Pınar" rolü ile tanınmış olan Tuğçe Özbudak, Bilkent Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Oyunculuğa "Aloya" adlı dizi ile başlamıştır.

İşte Benim Stilim Ünlüler Tuğçe Özbudak

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Adanalı dizisindeki Pınar tiplemesiyle tanınan ve seyircilerin çok sevdiği Tuğçe Özbudak hakkında bilinmeyenleri ve tüm performanslarını bu sayfadan takip edebilirsiniz...