Geçen hafta Elçin Kayadibi ile birlikte jürinin karşısına çıkan ve elenmekten son anda kurtulan Tümay Tali hafta içinde dilediği özürlerden sonra jüriyle barıştı. Kemal Doğulu'nun "özürünü kabul ediyorum" demesinin ardından günler sonra ilk defa yüzü gülen güzel yarışmacı bu sevincini sosyal medyadan hayranlarıyla paylaştı.

İşte Benim Stilim yarışması üçüncü dönem yarışmacılarından Tümay Tali gevezeliği ve eleştirileri ile öne çıktı. O kadar ki Kemal Doğul Tümay'a "ağzınla kuş tutsan artık benim için tarz olmayacaksın" bile dedi.

Almanya'dan gelen Tümay Tali yarışmada şu ana kadar tarzıyla beğeni kazanamadı. Diğer yarışmacılarla olan atışmaları ile haber olan Tümay Tali sanatçı bir ailenin kızı olduğunu söylüyor ve bu özelliğiyle övünüyor.

Tümay Tali 'nin instagram hesabındaki fotoğraflarının hepsi bambaşka bir portre ortaya koyuyor. Bazı fotoğraflarında kahverengi gözlü olarak görülürken bazılarında renkli gözlü... Tmay Tali Instagram'da daha açık saçık fotoğraflarını paylaşıyor.

Tümay Tali 'nin tarzı ve stiliyle ilgili de instagram resimleri kafa karıştırıyor. Gurbetçi yarışmacının stili bir çok resimde 80'leri andırıyor. Tümay Tali yarışmaya Frankfurt'tan katıldı. Hedefi sorulduğunda ise İşte Benim Stilim'e büyük ödül için değil yarışmayı sevdiği için katıldığını söyledi.