TV8'in sevilen yarışması  O Ses Türkiye'de 1 Şubat Pazartesi gecesi yarı final heyecanı yaşandı. Gökhan-Hakan kardeşlerin yarı finaldeki yarışmacısı Kıbrıslı güzel yarışmacı Türkan Kürşad canlı yayında gösterdiği muhteşem performansıyla izleyenleri adeta büyüledi.

Türkan Kürşad o kadar güzel bir performans sergiledi ki, kendi yarışmacısı olmadığı halde Hadise gözyaşlarına boğuldu ve kendini tutamayarak ağlamaya başladı.

Hadise Türkan Kürşad'ın harika performansı karşısında göz yaşlarını tutamazken salonda duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. O Ses Türkiye yarışmasının yarı finaldeki en genç yarışmacısı 16 yaşındaki küçük ve güzel yarışmacı O Ses Türkiye 2016 finaline yükselen ilk ismi oldu ve sevinçten adeta uçtu

Peki 
Türkan Kürşad gerçekten başarılı bir performans sergiledi mi? Onu da aşağıda performansı izledikten sonra siz karar vereceksiniz. Bu akşam 2 Şubat 2016 Salı gecesi yayınlanacak final bölümünde Türkan Kürşad'ın nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden sosyal medyada tartışılmaya başlandı.

Türkan Kürşad O Ses Türkiye yarı final performansı
O Ses Türkiye finalinde Türkan Kürşad'ı desteklemek için bu akşam TV8 ekranlarında olun...