Yağmur Tanrısevsin, Twitter üzerinden menajeri Tümay Özokur’dan hizmet alamadığını belirterek ayrıldığını açıkladı. Verdiği hizmetin arkasında durduğunu söyleyen Özokur, “Yağmur Hanım’la tanıştığımda oyuncu değildi. Çalışma arkadaşlarımdan biriyle ajansıma yemeğe gelmişti. ‘Güzel kızsın gel seni oyuncu yapayım’ diye başlayan bir süreçten geçti. Sıfır kilometreyken alıp fiziğinden sosyal statüsüne kadar her şeyiyle ilgilendim. Daha nasıl bir yatırım yapayım. Evde mi hizmet bekliyor? Yemeğini yapmak, uyutmak gibi şansım yok. Ben kimsenin asistanı değilim" dedi. Tanrısevsin’in ihtar çekerek ajanstan ayrılamayacağını belirten Özokur, “3 yıllık anlaşmamız var. Hukuki süreci başlattım. Tazminat davası açıyorum. Karı-koca bile boşandım demekle boşanamıyor” dedi. 
Yağmur Tanrısevsin
24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Yağmur Tanrısevsin, "Güneşi Beklerken" dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı "blumia hastası" "Melis Güzel" karakterini canlandırarak adını duyurdu. İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema filminde The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırmıştır. Bambi reklamının marka yüzü olmuştur.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü son sınıf öğrencisidir. Sanat kariyerini oyunculuk ve seramik-cam alanlarında birlikte devam ettirmektedir. Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak, Craft Oyunculuk Atölyesi oyunculuk eğitimi aldığı bazı isimlerdir. Boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim ile ilgilenmektedir.

"Aşk Ağlatır" adlı sinema filminde oynadı. Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili dizilerinde konuk oyuncu olarak bulundu.  2014 sonbaharı itibari ile Kaçak isimli dizide Haluk Bilginer'in kızı olarak Tülay karakterini canlandırdı. Bana Baba Dedi dizisinde Didem karakterini canlandırdı.