Hint Aşk dizisi Yalancı Bahar 148. bölüm fragmanı yayınlandı. Yalancı Bahar 11 Kasım Cuma fragmanı bomba gibi geliyor. Kanal 7'nin aşk dizisi Yalancı Bahar yeni bölüm fragmanı nefes kesecek. Yalancı Bahar’da bu akşam, içindeki intikam ateşini söndüremeyen Dauji, Raju’dan Madhubala’yı kendisine getirmesini istiyor. Ayrıntılar haberimizde.

Yalancı Bahar 148. Bölüm Fragmanı 11 Kasım Cuma

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar 11 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 148. bölümünde neler yaşanacak?

Yalancı Bahar 148. Bölüm Özeti

MADHUBALA VE RK YARGIÇ KARŞISINDA

Ekranların ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, içindeki intikam ateşini söndüremeyen Dauji, Raju’dan Madhubala’yı kendisine getirmesini ister. Torununu kurtarmak için Dauji’nin yanına giden Radha ise işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir. 

YALANCI BAHAR OYUNCU VE KARAKTERLERİ FOTOĞRAFLARI

YALANCI BAHAR 11 KASIM CUMA FRAGMANI İZLE



Dauji, Madhubala’dan ölen eşinin intikamını almaya karar verir. Bittoo ise hala Raju’nun hapishaneden çıkışına öfkelidir. Dauji’nin isteği üzerine Madhubala’yı almaya gelen Raju karşısında polisleri görünce amacına ulaşamaz. Raju’nun yalnız başına eve geri dönmesi Dauji’yi daha da öfkelendirir. Bittoo birkaç gün evden çıkmazlarsa Raju ve ailesinin her şeyi unutup Bombay’dan gideceklerini düşünür. Ancak Radha’nın hatası yüzünden Raju ve Madhubala yeniden yüzleşmek zorunda kalır. Yargıç boşanmak isteyen Madhubala’yı üzecek bir karar alır. 

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10’da Kanal 7’de.