Yeni yıl yaklaşırken ünlülerden de arka arkaya açıklamalar geliyor. Yasemin Allen'in yeni yılla ilgili yaptığı açıklamada şok etkisi yarattı. Yasemin Allen, "Yeni yıl gecesinde isteyen Kuran okur, isteyen çay içer, isteyen sokakta gezer bu kimseyi ilgilendirmez" dedi. Yasemin Allen kaç yaşında? Yasemin Allen evli mi, çocuğu var mı, Yasemin Allen instagram fotoğrafları haberimizde.

Murat Boz'la birlikte oynadığı 'Dönerse Senindir' adlı filmi bugün vizyona giren Yasemin Kay Allen, yeni yıla sayılı günler kala sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla pek çok insanın birbirine düştüğü bir konuya kendince açıklık getirdi.

Yeni yıl kutlamalarının kötü bir niyeti olmadığını söyleyen Allen, bu gecede yapılması gerekenin sadece eğlenmek olduğunu belirtti.

İşte Yasemin Allen'in yazmış olduğu paylaşımı; "Yeni yıl gecesi, ister şükredersin ister küfredersin. O gecenin dinle ilgisi yoktur. Noel ise 25 Aralık günüdür. O konu da Hristiyan olan vatandaşları ilgilendirir bizim sorunumuz degil. Sen insani değerlere saygılıysan, hristiyan komşun varsa tebrik eder işine bakarsın. Yeni yıl gecesi dini bir gece değil, tüm insanlığın ortak sevincidir. Sen, sen ol sakın Elma ile armutu birbirine karıştırma. İnsanları bölme, ayırma. Yeni yıl gecesinde, isteyen Kuran okur, isteyen çay içer, isteyen sokakta gezer, isteyen evinde parti verir. 31 Aralık kutsal bir gece değil, yılın son gecesi..."