Yüksek Sosyete 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 16. bölüm Cansu ve Kerem arasında yaşanan gerginlik damga bulacak.Yüksek Sosyete 16. bölüm tanıtımında Mert Ece'den ayrılacak mı? Yüksek Sosyete 16. son bölüm tanıtımı haberimizde.

Her bölümü heyecanla beklenen Yüksek Sosyete dizisinin 16. bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Kerem ve Cansu arasındaki sorunlar büyüyor. Mert Ece için babannesini karşısına alıyor. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde Cansu Sude'yi Oliva'ya ablasının çağırdığını öğrenecek mi? Bu durumdan tedirgin olan Cansu'nun ablası Sude ile tartışmaya girer. Heyecan dolu bölümüyle Yüksek Sosyete bu akşam yayınlanıyor.
 
Bi Yapım tarafından yayıncılığı üstlenen Yüksek Sosyete dizisinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Nihat Altınkaya, Hakkı Ergök ve Aliye Uzunatağan’ın yer alıyor. Yüksek Sosyete Perşembe akşamları 20.00'da Star'da!
 
YÜKSEK SOSYETE'NİN 15. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?
 
Yüksek Sosyete'nin 15. bölümünde, Cansu ve Kerem arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Kerem'in ona ihanet ettiğini düşünen Cansu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Sude ise; Kerem ve Cansu'nun arasında esen soğuk rüzgarları lehine çevirmeyi başarır. Mert; Kerem'in Oliva'daki son günü için bir sürpriz hazırlamaktadır ancak Sude'nin bütün dengeleri değiştirecek daha büyük bir sürprizi vardır. Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya gelirler. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını ister. Ancak Metin'le ilgili bambaşka bir problem Süreyya'yı beklemektedir.
 
Kerem, emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu, Cansu ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz. Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesi...
 
Oyuncular:
 
Hazar Ergüçlü
Engin Öztürk
Meriç Aral
Ozan Dolunay
Zuhal Olcay,
Hakkı Ergök,
Aliye Uzunatağan,
Taner Barlas,
Hülya Gülşen Irmak,
Ceyda Tepeliler,
Gülşah Çomoğlu,
Özgün Çoban,
Yasin Çam,
Aybike Turan