Star Tv'nin romantik komedi dizisi Yüksek Sosyete 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 20 Ekim Perşembe tüm dengeler değişecek. Kerem ve Sude'yi öpüşürken gören Cansu ne yapacak? Yüksek Sosyete 17. yeni bölüm fragmanında bomba gibi kareler haberimizde.

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Yüksek Sosyete dizisinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuha Olcay, Hakkı Ergök yer alıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Yüksek Sosyete 17. yeni bölüm fragmanında Cansu Kerem'in Olivia'ya başlamasında kendine olan aşkın etken olduğunu düşünecek. Ama yanıldığını kısa süre içerisinde anayacaktır.

Kerem ve Sude'yi odada öpüşürken yaklayan Cansu şoke olacaktır. Yüksek Sosyete 17. yeni bölüm fragmaı ile 20 Ekim Perşembe Saat 20:00'da star TV ekranında izleyenleri ile buluşacak.

YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜM FRAGMANI



YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüksek Sosyete’de dengeler değişiyor. 

Kerem ile ailesi tarafından göz hapsine alınan Cansu'nun yolları yine yüksek sosyetede kesişir. Böylece; Cansu, Kerem, Mert ve Ece yepyeni bir denklemde tekrar bir araya gelirler.  Ancak Kerem, artık bildiğimiz Kerem değildir... Diğer yandan Bedia; Mert'i kazanmak için Ece'nin hayatını zorlaştırmanın bin bir yolunu bulur. Ece ve Mert için bu büyük bir sınavdır. Hem Levent'in rest çekip gitmesi hem de Ela'nın Koran Konağı'na gelişiyle hayatı alt üst olan Süreyya ise tam bir çıkmazdadır.