İşte Benim Stilim Zeynep Öztürk kimdir? Zeynep Öztürk hayatı ve biyografisi yayınlandı. İşte Benim Stilim All Star Zeynep Öztürk bugün yeni katılan yarışmacı olarak damga vuruyor. Zeynep Öztürk hayatı ve biyografisi sizlerle.
İŞte Benim Stilim 2. sezonuna damga vuran yarışmacılar arasında yer alan Zeynep Öztürk 2. olmuştu. 2. sezonda Nazlı Hamarat ile kavgaları ile gündeme gelmiş ve yapımcı ablası nedeniyle kavgalar çıkmıştı. Ancak Zeynep Öztürk İşte Benim Stilim güzelliği ile büyülemektedir. Zeynep Öztürk İşte Benim stilim'de Emel Özkızıltaş ile kapışmıştı.

Zeynep Öztürk; Öncelikle Zeynep 1984 İstanbul doğumlu ve 31 yaşındadır. Güzelliği ve modaya olan ilgisi ile yarışmada öne çıkan Zeynep, 1.72 boyunda ve 52 kilo olmasıyla tam bir model ölçülerine sahip. 36 beden kıyafet giyen Zeynep 37 numara ayakkabı giyiyor. Zeynep’i diğer TV 8 yarışmacılarından ayıran bir diğer özellik de cilveli tavırları ve modaya hakimiyeti. 

Her konuda iddialı bir yarışmacı olan Öztürk, kendini fazla sinirli görmüyor. Etiler’de yaşamını sürdüren yarışmacımız aynı semtte bir moda butiğine sahip. Bu butiği kurma hikayesini ise çok kıyafet almamdan oldukça rahatsız olan annem ancak bir butik açınca beni rahat bıraktı şeklinde anlatıyor. Diğer yandan Zeynep moda yarışmalarına hiç de yabancı bir isim değil. İlk katıldığı moda yarışması ise geçen seneki Bana Herşey Yakışır.

Fiziksel ve kişisel özellikleri, aynı zamanda da biyografisini verdiğimiz Zeynep Öztürk‘ün beğendiği modacılar ve tarzını sevdiği kişiler: Bu Tarz Benim TV 8 juri üyelerinden  İvana Sert; Bu Tarz Benim 1. sezon yarışmacılarından ikizler, Ezgi Baylar ve Ayşenur Balcı şeklinde sıralanıyor.

Zeynep hakkındaki diğer bilgiler ise burun estetiği yaptırmış olması ve yarışmayı kazandığı takdirde alacağı parayı işine yatırım yapmak istediği yönünde.