İşte Benim Stilim All Star 26 Ekim 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümde sahneye çıkan Zeynep Öztürk’e Ayşenur Balcı ve Ayşegül Doğan’dan çok ağır eleştiriler geldi. Ayşenur Balcı “elbisende leke var” derken Ayşegül Doğan ise daha ağır eleştirilerde bulundu.  Zeynep Öztürk’ün “ben tarzımı kanıtladım” sözleri üzerine Ayşegül Doğan, Nazlı Hamarat’ı hatırlattı.
Bu arada konuşurken sürekli olarak Ayşegül Doğan’a bakan Emel Özkızıltaş gülüşmelere neden oldu?

Nihal Candan ise Zeynep Öztürk’e “all stara katılmayacağım dedin ama yine de katıldın” demesi üzerine Zeynep Öztürk “yine yalan söylüyorsun” dedi. 

Çiğdem Çelik’de Zeynep Öztürk’e “cesur ol söylediklerini inkar etme” dedi.

Nur Yerlitaş’da Zeynep Öztürk’e “ben zennubeyi desteklemedim. Zennube’ye hadi zennube deyince başlıyor oynamaya. Halk da bu yüzden çok sevdi ve birinci yaptı” dedi. 

Zeynep Öztürk kimdir

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACISI ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasında Emel Özkızıltaş, İlbige Uzun , Nazlı Hamarat ve Çiğdem Çelik ile birinciliğe kalan Zeynep Öztürk Etiler'de bir butik işletiyor. Öğretmen bir babanın kızı olan Zeynep Öztürk aslen Karslı... 

ZEYNEP ÖZTÜRK ESTETİKLİ Mİ?
1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk 'ün estetikli olduğu ortaya çıktı. 31 yaşındaki Zeynep Öztürk 'ün burnunu yaptırdığı ortaya çıktı. Zeynep Öztürk 'ün ablalarından biri çizme tasarımcısı ve imalatçısı diğeri ise televizyon yapımcısı. Dedikoduların çıkmasına sebep olan yapımcı ablasıyla ilgili sosyal medya hesabında bir bilgi yer almıyor.