2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olarak 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’ne yükselen 1932 Malatyagücü’nde yeni sezon transfer çalışmaları, Kulüp Başkanı Aziz Yiğit nezaretinde sürüyor. İyi bir kadro oluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yiğit, "Önceliğimiz kendi kaynaklarımızı kullanmak" dedi.
Geçen yıl büyük bir başarı elde ederek şampiyon olduklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Aziz Yiğit, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra mücadele edecekleri 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde Malatyagücü adını en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade etti.
"İYİ BİR KADRO OLUŞTURMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Yiğit, “Öncelikle yeni sezon şimdiden tüm kulüplerimize hayırlı olsun. Tabi geçen sezon uzun zamandır verdiğimiz emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadık. Bu sezon mücadele edeceğimiz 1. Amatör kümede kulübümüzün adını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. 1. Amatör kümede son yıllarda önemli bütçeler dönüyor. Tabi bizim takım olarak misyonumuz ortada. Bu durumu göz önüne alıp, kadromuzu buna göre şekillendirmek istiyoruz. İyi bir kadro oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. En başta önceliğimiz kendi kaynaklarımızı kullanmak. Bu konuda da yoğun gayretlerimiz var. En kısa sürede yeni sezon kadromuzla ilgili isimleri netleştirme düşüncesindeyiz. Bu sezon çıkacağımız bu zorlu serüvende herkesin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.