Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı kendi sahasında bu sezonun ikinci galibiyetine imza attı.
Atatürk Spor Salonu’nda oynan karşılaşmada Kahramanmaraş temsilcisini ağırlayan turuncu yeşilliler rakibini 3-0 mağlup etti.
Ligin 4. haftasında iki kez deplasmanda oynadıktan sonra yeniden iç sahada parkeye çıkan Malatya ekibi rahat bir galibiyet aldı.
Yeni Malatyaspor - Ümraniyespor maçıyla aynı saate denk gelen müsabakaya Malatyalılar çok fazla ilgi göstermezken, karşılaşmayı yaklaşık 100 kişi tribünden takip etti. 1920 Maraşspor’a karşı ilk sette 25 - 14’lük bir üstünlük sağlayan temsilcimiz ikinci seti daha kısa sürede bitirdi. 25 - 9 kazanarak setlerde 2 - 0 öne geçen Malatya Büyükşehir Belediyespor 3. Sette hata yapmadı ve 25 - 17’lik skor elde etti. Maçı 3 - 0 kazanarak 4. Hafta sonunda 2. Galibiyetine ulaşan temsilcimiz, topladığı 6 puanla 6. sırada yer aldı. Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan takım koçu Kamil Özbey, sporcuları tebrik ederek, ilerleyen haftalarda daha iyi bir görüntü sergileyeceklerini ifade etti. Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı bu hafta deplasmanda ligin formda ekibi Hatay ile karşılaşacak.