Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza ve Genel Sekreter Abdullah Duran ile birlikte Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten konuşan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Nuh Boyraz başkanlığında Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yeni yönetimine başarılar dileyerek, mali müşavir ve muhasebecilerin iş dünyasının en büyük parçası olduğunu söyledi. Erkoç, "Tüccarların büyümesi ve daha da ilerlemesinde muhasebeciler en büyük etkendir. Devamlı iş dünyası ile irtibat halindeler. Bu nedenle çok önemli bir meslek koludur. Her iki tarafta tüccar ve sanayicilerimiz için çalışmaktadır” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz ise, “Biz 29 Mayıs’ta bir seçim yapmıştık. Nihayetinde oda kurullarımız başkanlığı tevdi ettiler. Bizde göreve başladık. İnşallah bizde hayırlı hizmetler yapmak üzere Malatya’mıza ve üyelerimize en güzel hizmeti vereceğiz. Malatya da yaklaşık 600 sicile ulaşmış büyük bir camiayız. Üyelerimizin tamamı üniversite mezunudur. Yaklaşık 250’ye yakın bürosu, 20’ye yakında bağımlı çalışan ve diğerleri de belge alıp bekleyen meslektaşlarımız vardır. Hemen her esnafın bir mali müşaviri vardır. Bu konuda herkes bir mali müşavirle muhataptır. Bizlerde bunların hem denetimlerini, hem de yürütülmesi konusunda takipçileri olacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.