Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) gelecek sezon üst sıraları hedefleyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor iç transferde 3 isimle yeniden anlaştı.
İç transferde takımın önemli isimleriyle yeniden masaya oturan yönetim ilk etapta Kaleci Mahir, Sol bek Oğuz ve forvet Turgut ile yeniden anlaşma imzaladı. Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, yeni sezon için ortaya hedef koyacaklarını ifade etti.
“GEÇEN SEZON Kİ KADROMUZUN YÜZDE 70’İNİ KORUMA DÜŞÜNCESİNDEYİZ”
Sucu, Teknik Direktör İsmail Tekin’in sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Yeni sezon öncesi yaptığımız kongrenin ardından kadromuzu belirlemek için kolları sıvadık. Hocamız İsmail Tekin’in raporu doğrultusunda ilk olarak iç transfer çalışmalarımıza başladık. Görüştüğümüz oyunculardan Mahir, Oğuz ve Turgut ile yeniden anlaştık. Bu sezon geçen sezon ki kadromuzun yüzde 70’ini koruma düşüncesindeyiz” dedi.
“BU SEZON HEDEFİMİZ 3. LİG OLACAK”
Sucu, bu sezon hedeflerinin 3.lig olacağını da kaydederek, “Bu sezon takıma hedef koymamızın doğru olacağını düşündük. Çünkü yapılanma olarak da kulübü belli bir noktaya getirdik. Bu sezon hedefimiz 3. Lig olacak. Tabi hedef koymak en kolayıdır. Önemli olan bu hedefi gerçekleştirmek için doğru adımlar atabilmek. Transferde iyi oyuncuları almak istiyoruz ama bu oyuncuların da bir maliyeti var. Burada amacımız doğru transferleri en düşük maliyetle yapmak” diye konuştu.