Şahin, burada yaptığı konuşmada, TBMM'nin tatile girmesiyle Malatya'daki vatandaşların sorun ve talepleriyle ilgili çözüm üretmek için çalıştıklarını belirtti. 

Halktan aldıkları izlenimlerin Yeşilyurt Belediyesinin gayretle çalıştığını gösterdiğini kaydeden Şahin, "Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum. Yerel hizmetler noktasında Yeşilyurt Belediyemiz çok hızlı bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini karşılamaya çalışıyor. Hacı Uğur Polat bu göreve talip olduğundan beri, benim bizzat her şeyine kefil olduğum bir kardeşimizdir. Allah başkanımızın ve ekibinin güçlerini, kuvvetlerini arttırsın. Başkanımıza teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malatyamızın değerli vekilleri bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadılar. Belediyemizin projelerine destek verip, bizlere yardımcı oldular. Sayın vekilimiz Mustafa Şahin ağabeyimiz, bizlerin devamlı destekçisi oldu. Sayın vekilimizin verdiği desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.