Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan, Çalışma ve İş Kurumu Malatya İl Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik Malatya İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun talimatları doğrultusunda 30 ili kapsayan ziyaretler çerçevesinde, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüklerini ziyaret etmek üzere Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan Malatya’ya gelerek Çalışma ve İş Kurumu Malatya İl Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Yapılan ziyarette kurum çalışmalarını tek tek dinleyen Özkan, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bir takım toplantılar gerçekleştirdi. Özkan, toplantı sonrası bazı esnaf ziyareti ve iş bulmak üzere gelen vatandaşlarla yüz yüze görüşmelerde bulundu. Özkan, bu tür ziyaretlerin yılın belli zamanlarında Ankara’da bulunan Bakanlık üst düzey bürokratlar tarafından gerçekleştirmeye devam edileceğini ifade etti. Bu ziyaretlerin önemine değinen Özkan, kurumların sorunlarını yerinde gördüklerini ve tespit edilen sorunların çözümü noktasında çalışmaların çözüm önerilerinin dikkate alınarak, yeniden bazı politikaların oluşturulmasına ciddi fayda sağlanacağını ifade etti.