Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçe esnaflarını ziyaret ederek bir yandan çalışmalar hakkında bilgi verirken bir yandan da fikir alışverişinde bulunuyor.
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, çalışmaların yoğun olarak yapıldığı Şehit Esin Akay, Tırazlar ve Alaşehir Caddelerindeki esnafları yerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Selçuk, esnaf ziyaretlerinin önemli olduğunu dikkat çekerek, "Esnaflarımız yapılan çalışmaları takdirle karşılıyor. Ancak, ben biraz sabırlı olmalarını diliyorum. Esnaf arkadaşlarımıza Şehit Esin Akay, Tırazlar Caddelerinde işler tamamlandığında, dükkan önlerindeki güneşliklerin tek tip olacağı, belediyemizin aralık ayında yapacağı meclis toplantısında alınacak karar ile bu caddemizdeki ev ve iş yerlerinin tek tip boyanacağını, caddelerde araçların park yapmaları halinde ücrete tabi tutulacağını, kaldırım işgallerinde belediyemize işgalliye ödemelerinin başlayacağını bire bir anlatmaktayım." dedi.
Başkan Selçuk, esnaflarla yapılan yüz yüze görüşmelerde esnafların oldukça olumlu tepkiler aldığını da sözlerine ekledi.