Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık, Kırsal Kalkınma ve Kaynak Geliştirme Daire Başkanları Ahmetli’de muhtarlarla bir araya geldi. Ahmetli’ye yapılması planlanan projeler ile ilgili muhtarlara bilgi verilirken, ayrıca muhtarların görüş ve talepleri dinlendi.
Manisa’da ilçe ziyaretlerini sürdüren Daire Başkanları Ahmetli’de muhtarlarla buluştu. Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıya Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Hayri Okkalı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Serpil Çakır ve Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürü Orçun Abalı katıldı.
Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Çöllü, gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin Ahmetli’de hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi. Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Okkalı, üreticilere yeni çıkan kanunlar hakkında bilgiler verirken, Çakır ise sebze meyve hallerinin il bütününde yenilendiğine dikkat çekerek üreticilerin mallarını değerinde satmasına olanak sağlandığını söyledi.
MUHTARLAR TALEPLERİNİ İLETTİ
Ahmetli’de gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarları daire başkanlarına taleplerini iletme fırsatı da buldu. Muhtarların taleplerini tek tek not alan başkanlar sorunların çözümü noktasında her türlü desteğin verileceğini ifade etti.