Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Devlet Hastanesi içinde başlayan Acil Servis yenileme çalışmalarına destek veriyor. Yaklaşık bir aydır hastane bahçesinde çalışma yapan ekipler hastane içerisinden geçen yolda kot düzenleme çalışması başlattı.
Şehzadeler Belediyesi, Devlet Hastanesinde yeniden yapılan acil servis önünde yol ve çevre düzenleme çalışması başlattı. Manisa’nın ihtiyacına daha iyi bir şekilde cevap vermek için yenileme çalışması başlatılan Devlet Hastanesi Acil servisi önünde yapılan çalışmalara Şehzadeler Belediyesi’ de destek verdi. Hastane girişinden başlayarak acil servis önünden geçen yolda kot yükseltme çalışması yapan Şehzadeler Belediyesi ekipleri, yola dolgu malzemesi serimine başladı.
Yaklaşık 1 aydır Devlet Hastanesi bahçesinde Belediye ekiplerinin çalışma yaptığını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bilindiği gibi Manisa Devlet Hastanemizin acil servisinde bir yenileme çalışması başlatıldı. Bu noktada Şehzadeler Belediyesi olarak bizde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile yapılan çalışmalara gereken tüm desteğimizi sağladık. Yaklaşık bir aydır ekskavatör, kepçe ve kamyonlarımız Devlet Hastanesinde çalışmaktadır. Ekiplerimiz şuan bitme aşamasına gelen acil servis önünden geçen yolda kot yükseltme çalışması yaparak hastanenin giriş kısmı ile bahçe arasında kalan yolu düzeltiyorlar. Acil servis çalışmasının tamamlanmasının ardından Belediye olarak gerekli düzenleme çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşlarımın rahat bir şekilde hastaneye girip çıkmalarını sağlamış olacağız” dedi.