Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Gölmarmara’da hizmet veren hizmet binasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerin çehresini değiştirmek adına önemli yatırımlar yapıyor. Bu kapsamda, Gölmarmara ilçesine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyarette bulundu. Ziyarete Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Funda Solak eşlik etti. İlçede Genel Sekreter Memiş ve Genel Müdür Coşkun’u Koordinatör Ahmet Cülen ve MASKİ Sorumlusu Mücahit Tunay karşıladı.
Hizmetler değerlendirildi
Hizmet binasında çalışanlarla tek tek tokalaşan Memiş ve Coşkun, sorumlularla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesinin ilçede yapmış olduğu asfalt çalışmaları, alternatif yol güzergahları, sulama hizmetleri gibi hizmetler değerlendirilirken, MASKİ’nin faaliyete almış olduğu atıksu arıtma tesisi, içme suyu ve kanalizasyon hattındaki çalışmalar konuşuldu.