Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kırkağaç Kocaiskan Mahallesinin 8 bin 500 metrelik altyapıyı tamamen yeniliyor. Hizmetlerden memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar, çalışmalar tamamlandığında mahallelerinin daha güzel olacağını ifade etti.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin en temel sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, Kırkağaç ilçesine bağlı Kocaiskan Mahallesinin kullanılamaz halde olan eski altyapısını yeniliyor. Mahallede 4 bin metre kanalizasyon ana hattı döşeme işlemi gerçekleştiren MASKİ ekipleri, 4 bin 500 metrelik içme suyu içme suyu şebeke hattı çalışmalarını da sürdürüyor. Çalışmalar sona erdiğinde, mahallenin altyapısı tamamıyla yenilenmiş olacak.
“Hizmetler tamamlandığında hiçbir sorunumuz kalmayacak”
Mahallede yürütülen çalışmalarla ilgili düşüncelerini ifade eden Kocaiskan Mahallesi sakinlerinden Ali Kavak, “Kocaiskan köyü olarak yapılan hizmetten memnunuz. Kanalizasyonumuz, içme suyumuz yapılıyor, daha güzel oluyor. Yaz aylarında sularımız yetersiz gelebiliyor ama ileride onu da daha iyi yapacaklar inşallah. İçme suyu depolarımız da temizlendi. Büyükşehir MASKİ’den ekipler gelip temizlemişler. Hizmetler tamamlandığında hiçbir sorunumuz kalmayacak” dedi.
Bir diğer mahalleli Mehmet Çay ise, “Şuanda yapılan hizmetten memnunuz. Bazı eksiklerimiz var, onların da tamamlanmasını istiyoruz. Onlar da olduğunda daha güzel olacak” şeklinde konuştu.