Bu sezon Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Liginde mücadele edecek olan Alaşehir Belediye Bayan Voleybol Takımı transfer atağını sürdürüyor. İç transferde 4 isimle daha anlaşan Alaşehir Belediyespor dış transferlerle de kadrosunu güçlendiriyor.
Alaşehir Belediye Bayan Voleybol Takımı iç ve dış transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. BU sezon 2. Ligde mücadele edecek olan takımın hedefi ligde başarılı sonuçlar alarak zirve yarışına ortak olmak.
Sarı Melekler’de iç transfer çalışmaları devam ediyor
Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Tuğçe Samanlı’yla sözleşme yeniledi. 2 sezon önce Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor’dan transfer edilen Samanlı, başarılı geçen sezonun ardından 1 yıllık daha sözleşmeye imza attı.
Takımın başarılı liberosu Sevinç Şenkuş ile de 1 yıllık sözleşme yenileyen Alaşehir Belediyespor, takımın başarılı pasörü Tülay Öner ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı 1.96 boyundaki Buse Serbest ile de 1 yıllık daha sözleşme imzaladı. 1994 doğumlu Galatasaray alt yapısından yetişen oyuncu daha önce Seramiksan Spor Kulübü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde oynamıştı.
Dış transfer çalışmaları da sürüyor
İç transferde çalışmalarını hızla sürdüren ve ardı ardına imzalar attıran takım dış transferde tercihini Candan Onay’dan yana kullandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden transfer edilen 1990 doğumlu 1.86’lık oyuncu daha önce Göztepe’nin alt yapısında yetiştikten sonra Rota Koleji Spor Kulübü ve Çanakkale Belediye Spor’da oynamıştı.
Bir transferde Çanakkale’den
Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı 1,92’lik orta oyuncu Emine Arıcı’yı da Çanakkale Bayramiç Spor’dan transfer etti. 1997 doğumlu oyuncu daha önce Vakıfbank alt yapısında yetişip Karayolları Voleybol kulübüne transfer olmuştu.
Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımından yapılan açıklamada transfer çalışmalarının devam edeceği bildirildi.