Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Manisa’yı daha da geliştirmek için tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerektiğini söyledi.
Polis Emeklileri Derneği Başkan Günay Yıldız ve Yönetimi, Avrupa Manisalılar Derneği Başkanı Ali Gültekin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım ve Yönetimi, Manisa Fırtına Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Bahtiyar Ongan ve Yönetimi ile Manisa Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Serdar Pehlivan ve yardımcıları Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan dernek yöneticileri dernekleri ve çalışmaları hakkında Vali Güvençer’e bilgi verdi. Vali Güvençer’e Manisa’daki görevlerinde başarılar dileyen dernek başkan ve yönetim kurulu üyeleri Manisa için yapılacak çalışmalarda yer almaya hazır oldukları mesajını verdiler.
Vali Mustafa Hakan Güvençer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek görevlerinde başarılar diledi. Vali Güvençer, Manisa’yı daha da geliştirmek için tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerektiğini söyledi.