Üsküdar Belediyesi ve Genç Vizyon Kulubü’nün işbirliğiyle Marmara Üniversitesi’nde düzenlenen Kutlu Doğum programında Prof. Dr. Mustafa Fayda, Peygamber Efendimiz’in hayatı hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde, Üsküdar Belediyesi ve Genç Vizyon Kulubü’nün işbirliğiyle Kutlu Doğum Haftası kapsamında ‘Gönüller Marmara’da Gül Açacak’ isimli bir program gerçekleştirildi.
Peygameber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğum günü olarak bilinen Kutlu Doğum Haftası nedeniyle gerçekleşen programa, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Arat ve Prof. Dr. Mustafa Fayda katıldı. Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Prof. Dr. Mustafa Fayda, Peygamber Efendimiz’in hayatı hakkında öğrencilere bilgi verdi.
BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ‘KUTLU DOĞUM’ VURGUSU
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada Kutlu Doğum Haftası’nda yapılan bu tarz programların önemine dikkat çekti. Türkmen şöyle konuştu: “Bu programlar aslında önemli bir şeye vesile oluyor. Her yıl programlar sayesinde yeni bir şeyler öğreniyoruz. Peygamberimiz ile ilgili onun Hadisi Şeriflerinden sünnetinden istifade etme adına bu programları fırsat biliyoruz.”