Masterchef Türkiye'de bu akşam eleme heyecenı vardı. TV8'de yyaınlanan Masterchef'de bu hafta kırmızı takım 3-0 yenildi ve neredeyse takım olarak eleme potasına girdiler. Kırmızı takımdan bu hafta kimin eleneceği ise çok büyük merak konusuydu.

Yedeklerden kadroya giren ve son 4 haftadır son 3'e kalan Mustafa bu hafta elenen isim oldu. Kırmızı takımda son üçe Mustafa, Azize ve Dilara kalmıştı. Mustafa bu hafta elendi ve Masterchef'e veda etti.

MASTERCHEF ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?

Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından seçilen ürünü verilen süre içerisinde en başarılı şekilde yapabilmek için kritik eleme gecesinde mücadele veren Burcu, Pelin, Tahsin, Azize, Mustafa, Dilara'nın ürünlerinin tadılmasının ardından en başarılı isimlerin Burcu, Tahsin ve Pelin olduğu açıklandı. Böylece bu isimler elenmekten kurtulmuş oldu.

MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

MasterChef 2021 son bölümde ekranlara gelen kritik eleme gecesinde ilk safhada başarılı 3'lüye giremeyen Azize, Mustafa ve Dilara, 2. Eleme oyununda karşı karşıya geldi. Mehmet Şef tarafından hazırlanan şef tabağına en yakın tabağı çıkaran yarışmacı Azize olurken, en başarılı tabağı çıkaran 2. isim Dilara olurken, elenen yarışmacı Mustafa oldu.