Müge Anlı'da bu gün 18 yaşındaki Yaren'in 60 yaşındaki Ahmet Akkaya'ya kaçması ve Akkaya'nın Ben Yaren'e nikah kıyacağım demesi damga vurdu. Yaren tüm ısrarlara rağmen ısrarından vazgeçmezken akıllara Ahmet Akkaya pedofili mi? sorusu geldi.

Müge Anlı'ya telefonla bağlanan yaren 18 yaşına girer girmez Ahmet Akkaya'ya kaçtığını ve onunla evleneceğini söyledi. Ailesinin ve amcalarının kendisine işkence yaptıklarını, küfrettiklerini söyleyen yaren, Ahmet Akkaya ile evlenmekten vazgeçmeyeceğini ve onunla mutlaka nikah kıyacağını ifade etti.

Ardından telefonu eline alan Ahmet Akkaya'da Yaren'e sahip çıkacağını ve onunla nikah kıyacağını söyledi. Müge anlı'nın 10 sen esonra sen 70 yaşında olacaksın, Yaren 28 yaşında olacaksın. Yaren'le nasıl bir gelecek planlıyorsun demesi üzerine Ahmet Akkaya bu kararından asla vazgeçmeyeceğini anlattı.

"BEN İSTEYEREK KAÇTIM"

18 yaşındaki Yaren, "Abla ben seni sevdiğim için bağlandım. Biliyorum sen benim kötülüğümü istemezsin ama ben orada görmediğim güler yüzü burada gördüm. Ben orada hep şiddet gördüm. Daha geçenlerde kızgın demiri bastılar üzerime. Amcam bana sinkaflı küfürler etti." şeklinde konuştu.

AHMET AKKAYA PEDOFİLİ Mİ?

İşin en korkunç tarafı ise Ahmet Akkaya'nın, Yaren daha çocuk yaşındayken onunla ilgilendiği ve adlarının çıktığı iddiasının ortaya atılması oldu. Yaen'in 12 yaşından itibaren Ahmet Akkaya ile adının çıkması izleytenleri şok etti. 

Olayın gelecek günlerde farklı gelişmelere sahne olacağı tahmin ediliyor.