Ziraat Türkiye Kupası maçlarının yayınlandığı A2 kanalı frekans bilgileri nedir? A2 uydu ayarı nasıl yapılır? A2 kanalı D Smart ve Dügütürk'ten nasıl izlenir? A2 kanalı Türksat uydu bilgileri ve ayarlama nasıl yapılır? Haberimizdeki bilgiler ile A2 kanalını Digitürk ve Türksat üzerinden kolaylıkla izleyebileceksiniz. İşte A2 kanalının Digitürk ve Türksat frekans bilgileri.

A2 frekans bilgileri resmen açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası maçlarının bir kısmı A2 kanalından canlı izlenecek. Sizler de Digitürk ve Türksat üzerinden A2 kanalını canlı izleyebileceksiniz. Uydunuz üzerinden frekans bilgilerini manuel ya da otomatik olarak ayarlayabilir ve A2 kanalını canlı izleme şansına sahip olabilirsiniz.

A2 TV KANAL FREKANSI
A2 kanalını uydularına eklemek isteyen izleyicilerin, aşağıdaki frekans bilgilerini receiverlarının ayarlar kısmındaki kanal ekleme bölümüne yazmaları gerekmektedir.
TÜRKSAT 4A uydusunda,
Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H ( Yatay)

A2 KANALINI NASIL İZLERİM?
Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni kanalı olan A2 kanalını televizyonunuzdan veya internet üzerinden izleyebilirsiniz. Televizyondan izlemek için yukarıdaki frekans bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır.
İnternetten canlı olarak izlemek için tıklayın

A2 TV DİGİTÜRK VE DİĞER PLATFORMLARDA KAÇ NUMARALI KANALDA OLACAK?
Digiturk'te 35 nolu kanalda yayın hayatına başlayacak olan A2, Teledünya'da 37 nolu kanal, Turkcell TV'de 29 nolu kanal, Tivibu'da ise 59 nolu kanalda izleyicilerle buluşacak.