Çukurova Belediyesi’nin "Her ayın 19’unda Saat 19.00’da" başlığıyla düzenlediği etkinliklerin bu ayki konuğu Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan ile eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden olacak.

Türkiye’nin saygın bilim insanları, siyasetçileri, yazarları ve aydınlarını “Her Ayın 19’unda Saat 19.00’da” Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluşturan Çukurova Belediyesi, 19 Nisan Pazar akşamı eski Danıştay Daire Başkanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ı ağırlayacak. Çukurova Belediyesi’nin diğer konuğu ise eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden. Çölaşan ve halen köşe yazarlığı yapan Özden, pazar akşamı her zaman olduğu gibi yine Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde konuşacak.
Belediye Başkanı Soner Çetin, her ay olduğu gibi nisan ayında da çok özel konuklarla Adanalıları buluşturmayı amaçladıklarını belirterek "Sadece alanlarında uzman değil, usta, mesleklerinin piri olmuş çok değerli iki hukukçumuzu, Sayın Yekta Güngör Özden ile Tansel Çölaşan’ı konuk edeceğiz. Bizim için çok özel anlamı olan iki konuğumuz, Türkiye’nin yaşadığı derin hukuksuzluk sürecine nasıl girdiğimizi anlatacaklar. Çözüm yolları gösterecekler." dedi.