Ünlü spiker Nazlı Çelik, terör olaylarının arttığı bölgede görev yapan askerlere moral amacıyla, Mardin'in sıcak çatışmanın yaşandığı ilçesi Nusaybin'e gitti.
"YAŞAYARAK ANLATMAYA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM.."

Askerlerle muhabbet edip fotoğraf çektiren Çelik, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Yaşayarak anlatmaya kaldığımız yerden devam.. Sokağa çıkma yasağının başladığı, sıcak çatışmanın sürdüğü Nusaybin son kontrol noktası burası.. Tam arkam 12 gün önce bir tonluk bombanın patlatıldığı, 2 şehit verdiğimiz polis lojmanları.." notunu düştü.

DAĞLICA'YA DA ÇIKMIŞTI

Diğer yandan Nazlı Çelik, daha önce de Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Dağlıca karakoluna gitmişti.

Nazlı Çelik Kimdir?

İstanbul 'da 1977 yılında dünyaya gelen Nazlı Çelik, lise eğitimini İsviçre'de, yüksek eğitimini ise ABD'de tamamlamıştır. Emerson College mezunu olan ve tlevizyon ve psikoloji alanlarında eğitim alan Nazlı Çelik, Türkiye 'ye dönüşüyle birlikte televizyonculuk kariyerine adım atmıştır.

Muhabirlik ve programcılık tecrübelerinden sonra 1999 yılında NTV'ye transfer olan Nazlı Çelik, 2005 yılında Star TV'ye geçmiştir. 2002'de ABD'nin davetiyle Pentagon ve Beyaz Saray kapsamında bir eğitim gören Nazlı Çelik 2006 yılından bu yana Star Haber sunuculuğunu üstlenmiştir. 2008'de Uğur Dündar'ın sunuculuk döneminde kısa süreli muhabirlik de yapan Nazlı Çelik, Murat Çelik'in Star TV'den ayrılmasıyla kariyerine hafta sonu haberlerini sunarak devam etmiştir.

2011 yılında tekrar Star Haber'in sunuculuğunu üstlenen Nazlı Çelik bu görevini sürdürmektedir. 1999'da Burak Öztarhan ile dünya evine giren Nazlı Çelik, 2012'de bu evliliği noktalamıştır.