Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  Poyraz Karayel yeni bölümde neler olacak büyük merak konuusu.  Poyraz Karayel izle Poyraz Karayel 2. ve yeni sezon 25. bölüm tanıtım fragmanı seyirciyle buluştu. Peki Poyraz Karayel dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Yeni sezonda neler olacak? İşte Poyraz Karayel’den ilginç yeni sezon fragmanı ve merak edilen tüm detaylar...

POYRAZ KARAYEL FRAGMAN İZLE 


Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in yaptığı ve başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar’ın yer aldığı ‘Poyraz Karayel’ dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Geçen sezonun en dikkat çeken dizileri arasında yer alan dizinin oyuncu kadrosuna bu sezon Özkan Uğur, Hare Sürel ve İdil Fırat da katıldı. Poyraz Karayel yeni bölümleriyle Eylül’de Kanal D’de olacak.Eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanan dizinin kadrosuna; Özkan Uğur, İdil Fırat ve Hare Sürel gibi sevilen isimler dahil oldu. Esrarengiz sezon finaliyle akıllarda pek çok soru işareti bırakan dizide, merakla beklenen Adil Topal karakterini Özkan Uğur canlandırırken;  İdil Fırat, Celena Petridis, Hare Sürel Poyraz’ın kız kardeşi Meltem karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Bütün aşkların sıradışı, dostlukların kıran kırana, düşmanlıkların acımasızca yaşandığı “Poyraz Karayel”,  beklenmedik gelişmeler ve sürpriz karakterler ile yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam edecek.Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar,  Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu,  Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran  dizisi “Poyraz Karayel” yeni sezona, yeni karakterler ve sürpriz  isimlerle başlıyor.

Poyraz Karayel 2. sezona yeni oyuncular katıldı..

Kanal D’nin geçen sezon en sevilen dizisi olan Poyraz Karayel 2. sezona yeni oyuncularla girecek. Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar’ın paylaştığı sevilen dizi Poyraz Karayel yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna sürpriz isimler dahil oldu. Dizide artık Özkan Uğur, İdil Fırat, Hare Sürel ve Berk Erçer de rol alacak. Dizinin merakla beklenen Adil Topal karakterini Özkan Uğur canlandıracak. Hare Sürel Poyraz’ın kız kardeşi Meltem, İdil Fırat Celena Petridis, Berk Erçer ise avukat Mete Durukan karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. 

Esrarengiz sezon finaliyle akıllarda pek çok soru işareti bırakan Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Poyraz Karayel merakla beklenen yeni bölümleriyle , eylül ayında Kanal D’de ekrana gelecek.