Gözde Kansu, Çalık Grubu'nun kanalı ATV'de ekrana gelen Veliaht yarışmasında giydiği dekolte kıyafeti nedeniyle işten kovulmuştu. Kovulma, AK Partili Hüseyin Çelik'in 'Bu kıyafet kabul edilemez' sözlerinden sonra gerçekleşmişti. 

SABAH'TAN 'GÖZDE NEDEN KOVULDU' HABERİ

Sabah da Gözde Kansu'nun kanaldan kovulma sebebini performansına bağlayan bir habere imza attı. Twitter kullanıcılarının mesajları üzerinden Kansu'nun performansının eleştirildiği haberde çirkin ifadelere de yer verildi. 

İşte o haberin bir bölümü;

'GÖZDE KANSU'YA ELEŞTİRİ YAĞMURU'

ATV'nin iddialı yarışma programı 'Veliaht'ın eski sunucusu Gözde Kansu, programın yayınlandığı ilk gün, Twitter kullanıcılarından kırık not aldı.

Twitter'da gecenin konusu olan Gözde Kansu'nun kıyafeti ve makyajı da Twitter kullanıcılarından kırık not aldı. İşte yarışmanın ilk bölümünün yayınlandığı gece, Kansu'ya gelen eleştiri tweetleri...

PROGRAMA YAZIK OLMUŞ

BUKET ERDEM: Gözde Kansu, 'Veliaht' programını sunamamakla beraber saçma sapan dansıyla da ortam palyaçosu gibi...

BURHAN GÜLBAY: Bir yarışma nasıl rezil edilir, sunucusu programı nasıl batırır diye merak edenler; ATV'yi açabilir. Gözde Kansu bunun dersini veriyor.

ECE SAMLI: Son zamanlarda gördüğüm en kötü sunucu Gözde Kansu.

MURAT TUNCER YAVUZ: Gözde Kansu yaptığın anırmak, böğürmek ama sunuculuk değil.

DERYA CERANOĞLU: Gözde Kansu'nun ne kıyafeti güzel, ne de saçı... Yazık olmuş ilk program için...

HAMİDEDDİN MOĞULKOÇ: Gözde Kansu'ya 'Neden sunuculuk?' diye sormak istiyorum. Mesleki hatalara örnek isteyen, ATV'yi izlesin.

GAMZE PURAL: 'Veliaht'ın sunucusu Gözde Kansu'yu tanıyamadım. Bu nasıl değişiklik? Çok kötü, ayrıca kıyafet de kötü; yazık olmuş.

CEMİLE KARABULUT: 'Veliaht'ın sunucusu olan kadına aynı cümleleri kurmamasını, o aptal duruştan ve sırıtıştan uzaklaşmasını söylesin biri.