Acun Ilıcalı bu sene yine bomba gib birbirinden hırslı isimleri yarışmaya dahil etti, o isimlerden biri de Nisa Bölükbaşı! Henüz yarışma başlamadan Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında soruları arama motorunda cevap aranıyor.

Masterchef yarışmasından hatırlanan Yasin Obuz, Burak Yurdugör, Fatma Günaydın gibi yarışmacılar Survivor Ünlüler takımında Nisa Bölükbaşı ile aynı takımda olacak.

2020 yılı Survivor nerede çekiliyor? Bu soru da şu esnalarda büyük ilgi gören araştırmalar arasında yer almakta Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından sunulacak Survivor 2020 yılı Dominik Cumhuriyeti'nde çekiliyor.

Daha önce yarışmaya katılan Murat Ceylan yarışmanın sunucuları arasında yer almakta. Bu seneki yarışmaya büyük damga vurması beklenen Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında?

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR NERELİDİR?

Yarışmanın favorilerinden Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998'yılında Çekya'nın başkenti Prag'ta doğdu. Nisa, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single vede çiftler oynamaya başladı.

Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 sene oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı vede bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'yılında Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'yılında mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.