Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e birlikte çay içtiği taksiciler, siyasete dönüp dönmeyeceğini sordu. Gül, soruyu, “Ben siyaseti en aşağıdan başlayıp en sonuna kadar yaptım. Şimdi arkadaşlar bu işi yapıyorlar.” diye cevapladı.

Cuma namazını Beşiktaş’ta bir camide kılan Gül, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaştı. Daha sonra bir taksi durağına geçen Gül, burada taksicilerle çay içti ve muhabbet etti. Taksicilerin siyasetle ilgili sorularına Gül, kısa cevap verdi. “Siyasete dönecek misiniz?” diye soran taksiciye, “Şimdi burada başka şeyler konuşuyoruz.” cevabını verdi. Gül, “Devlet sorumluluğu üstümüzdeydi. Şimdi halkın içerisindeyim. Fırsat buldukça uğruyorum. Sevgi, muhabbet görüyorum. Büyük mutluluk duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

"25 YIL GURURLA HİZMET ETTİM"

“ ‘Siyasete dönecek misiniz?’ sorusu ile hep karşılaşıyorsunuz ne söyleyeceksiniz?” sorusuna ise Gül, “Bu arkadaşların takdirini gösteriyor. Sağ olsunlar. Ben siyasetin en aşağıdan başlayıp en sonuna kadar yaptım. 25 yıl halka millete devletimize hem hizmet ettim hem de gururla büyük bir şerefle de bütün Türk milletini Türkiye Cumhuriyeti devletini dünyanın dört bir tarafında da temsil ettim. Şimdi arkadaşlar bu işi en güzel şekilde yapıyorlar. Hepsine başarılar diliyorum.” şeklinde cevap verdi.

Gül, taksicilerle çay içtikten sonra çıkışta hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra makam aracına binen Gül, taksi durağından ayrıldı.