AK Parti Mersin İl Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, Mersin basını ile buluşmaya devam ediyor. Kentin ulusal gazete ve ajans temsilcileri ile görüşen Bostan, darbe girişimi ve sonrasında yaşananları anlattı.
AK Parti Mersin İl Yürütme Kurulu listesi açıklandıktan sonra çalışmalara başlayan İl Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, yerel basının ardından kentin ulusal gazete ve ajans temsilcileri ile buluştu. Demokrasi nöbetlerinden arta kalan zamanlarında Mersin basını ile görüş alışverişinde bulunan Bostan, darbe girişimi ve sonrasında yaşananları anlattı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası milletin devletine ve demokrasiye sahip çıktığını hatırlatan Bostan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Meydanları boş bırakmayın’ çağrısının ardından halkımızla birlikte demokrasi nöbetine başladık. Hain darbe girişimi sonrası milletimiz meydanları boş bırakmadı. Demokrasi nöbeti tutarak devletine, bayrağına, demokrasisine sahip çıktı. Bir olduk, diri olduk. Tüm dünyaya milli irademize nasıl sahip çıktığımızı gösterdik. 15 Temmuz’da ülkemizi büyük bir uçuruma sürüklemek isteyen hainlere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde karşı duran tüm milletimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Uzun yıllardır medya ve iletişim camiasında olduğunu ifade eden Bostan, “İl Yürütme Kurulu oluşturulurken hem genel merkezimiz hem de il teşkilatımız ince eleyip sık dokudu. Bu bağlamda partimizin hedefleri doğrultusunda güçlü bir ekip kurduk. Şahsıma da Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi verildi. Bende medya ve iletişim eğitimi almış biri olarak sizlerin sorunlarını yakinen bilen biriyim. Arzu ediyorum ki bundan sonraki süreçte kent basını ile bir ekip olup, mevcut sorunların çözümü noktasında birlikte hareket ederiz” dedi.
Sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini ve darbe girişimi sonrası yaşanan tehlikenin hala devam ettiğini de söyleyen Bostan, “Milletimiz ve devletimiz ciddi bir badire atlattı. Yaşanan darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmeler İl Teşkilatı olarak hayata geçirmeyi hedeflediğimiz planlarımızı erteledi. Ancak bu günler geçtikten sonra AK Parti İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Mersin basını ile ilgili yaşanan sıkıntılarında farkındayım. Bu bağlamda sapla samanı ayırt ederek basınımızın itibarını zedeleyen kişilere karşı birlikte hareket edeceğiz. Bu doğrultuda tüm basın mensubu arkadaşlarımızın yanında olacağımı herkesin bilmesini istiyorum" şeklinde konuştu.