Mersin’in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, daha önce belde olan Esenpınar Mahallesi’ndeki hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Tollu, vatandaşlar ve esnaflarla da biraraya gelerek talepleri dinledi.
Vatandaşların futbol, basketbol ve voleybol sahasıyla ilgili taleplerini dinleyen Tollu, "Erdemli’yi çağdaş bir şehir haline dönüştürünceye kadar çalışmalarımız 7 gün 24 saat sürecek. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Hizmette önceliğin yol olduğunu ve Esenpınar’da yol çalışmalarının devam ettirildiğini ifade eden Başkan Tollu, "Yol olmadan hiçbir hizmet sağlıklı bir şekilde vatandaşla buluşmaz. Esenpınar Mahallesi merkeze uzak mahallelerimizden bir tanesidir. Ama biz tüm uzaklıkları hizmet aşkımızla yakınlaştırıyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak Esenpınar’da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bütün çalışmalarımız Erdemli’de yollarla ilgili bir tek sorun bırakmamak için. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, Erdemli için en iyisi neyse onu yapacağız ve Allah’ın izniyle Erdemli’mizi kısa zamanda imrenilen bir şehir haline dönüştüreceğiz” dedi.
Vatandaşlar ve esnafla karşılıklı sohbet eden Başkan Tollu, "Çok yakın bir zamanda Esenpınar’a futbol, basketbol ve voleybol sahaları yapacağız. Bu konuda ön çalışmalarımızı biran önce tamamlayıp gençlerimizin spor yapması için gerekli olanakları sağlayacağız. Spor tesisi taleplerini önemsiyoruz. Söylediğimiz gibi gençlerin spora ilgisi bizim için önemli" diye konuştu.
Sohbetin ardından Tollu, vatandaşlarla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.