Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı olduğu günden bu yana önüne çıkan tüm Başbakanlık imkanlarını elinin tersiyle iten, girdiği tüm seçimleri kaybeden ve 7 Haziran seçimlerinden sonraki açıklamaları ve tutumları nedeniyle büyük eleştiri toplayan Devlet Bahçeli'yi zor günler bekliyor.

Muhaliflerin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu toplamak için imza toplamaya başladığı MHP'de Devlet Bahçeli'ye karşı sesler yükselmeye başladı. Parti içinden Bahçeli'ye karşı yükselen sesler anketlere de yansıdı ve Devlet Bahçeli anketlerde barajın altında kaldı.

Haber46.com tarafından yapılan ve şu ana kadar 1126 kişinin oy kullandığı ankette MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sadece 97 oy alabildi. Bu oy oranıyla Devlet Bahçeli yüzde 8.6 oy almış durumda. Devlet Bahçeli'nin en büyük rakiplerinden biri olarak görülen Sinan Oğan 1126 oyun 197'sini alırken yüzde 17'ye ulaşmış duurmda.

MHP'nin en güçlü başkan adayı Meral Akşener ise 1126 oyun 749'unu almış durumda. Meral Akşener ankete katılanların yüzde 66'sının oyunu alarak ne kadar güçlü bir aday olduğunu gösteriyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tüm bu gelişmelerden sonra kongreye gitmemekte direnip direnmeyeceği merak konusu...