Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin devletin tüm imkanlarını pervasızca kullandığını belirterek, ”Bugün zalimler, zorbalar, zulüm havarileri kaybetmiş, Türkiye için yeni bir dönem başlamıştır. Türkiyeyi kimseye teslim etmeyecek milliyetçi irade TBMM’de etkin bir şekilde temsil edilecektir." dedi.

MHP Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, yaptığı açıklamada 25. Dönem Milletvekilliği Seçimlerini değerlendirdi. Seçimlerin gerginliğe sebep olmadan sorunsuzca tamamlandığını, biten her seçimin bir sonrasının başlangıcı olduğunu vurgulayan sedef, "Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanlığı olarak hedeflediğimiz oy ve milletvekili sayısına ulaşmamamıza rağmen partimize gönül veren ve hiçbir emeğini esirgemeyen 67 bin insanımıza layık bir yönetim anlayışını ortaya koymaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

"AKP 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE DEVLETİN TÜM İMKANLARINI PERVASIZCA KULLANMIŞTIR"

"AKP 7 Haziran seçimlerinde devletin tüm imkanlarını pervasızca kullanmıştır." diyen Başkan Sedef, şöyle devam etti: "Devlet kanalı TRT, yandaş medya AKP’nin siyasi kampanyası için seferber edilmiştir. Valiler AKP’ye çalışmıştır. Hazine kaynakları AKP’nin emrinde ahlaksızca israf edilmiştir. Demokrasiye aykırı ne kadar tutum ve tavır varsa bizatihi AKP tarafından hevesle uygulanmıştır. Haksızlık, usulsüzlük, eşitsizlik hiçbir dönemde olmadığı kadar vasat bulmuştur. Yalan, riya, iftira, dedikodu hiç bu kadar hâkimiyet kurmamıştır. Esasen demokrasinin ruhu gasp edilmiş, vicdani, hukuki ve ahlaki tüm sınırlar çiğnenmiştir." ifadelerini kullandı.

"ZALİMLER, ZORBALAR, ZULÜM HAVARİLERİ KAYBETMİŞ, TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLAMIŞTIR"

7 Haziran seçiminde AK Parti’nin kaybettiğini ve Türkiye'nin umutlandığını söyleyen Sedef, "Türkiye'yi kimseye teslim etmeyecek milliyetçi irade TBMM’de etkin bir şekilde temsil edilecektir. Bu olumsuzluklara rağmen İl teşkilatımız bir önceki genel seçimlere nazaran oy oranını yüzde 33 oranında yükseltmiş iktidar partisinin ensesinde olduğunu ve Yozgatımıza hak ettiği hizmeti getiremeyen iktidara, Yozgatlıyı göçe ve fakirliğe mahkum eden anlayışa, her daim korku salmaya devam edecektir. Partimizin il ve ilçe teşkilatları, bütün birimlerimizle oluşturduğu birlik beraberlik, koordineli çalışmalarımıza hiç ara vermeden kaldığımız yerden devam edeceğiz. Partimizin oy oranının yükselmesine rağmen nerede eksik kaldığımız ve önümüzde yapılması muhtemel olan seçimlerde ne gibi takviye çalışmalar yapılması gerektiğini detaylı bir şekilde ele alarak geride bıraktığımız seçimleri bir başlangıç olarak görerek hemen yarın bir seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam edeceğimizi tüm Yozgatlı hemşehrilerimize ve bu davaya gönül vermiş partililerimize belirtmek istiyorum. Bu vesile ile seçim sürecinde emeği geçen bütün teşkilat birimlerine, seçimlerde bize destek olan ve oyları ile güç veren halkımıza ve bütün Yozgatlımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.