MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, siyasi iktidar ne yaparsa yapsın 17-25 Aralık operasyonunda ortaya saçılan yolsuzluk ve rüşvetin belgelerini örtbas edemeyeceğini söyledi.

MHP Manavgat İlçe Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala 'Bizimle Yürü Manavgat' konseriyle gövde gösterisi yaptı. Manavgat Külliye Camii yanında düzenlenen konserde konuşan Karadağ, "Siyasi iktidar, ne yaparsa yapsın 17-25 Aralık'ta ortaya dökülen yolsuzluk ve rüşvetin görüntülerini ortadan kaldıramayacaktır. Milletimiz 17-25 Aralık'ta bir banka müdürü ve bakan çocuklarının evinden çıkan ayakkabı kutularını ve para sayma makinelerini unutmadı. O 4 bakan eninde sonunda Yüce Divan'a giderek yargı önünde hesap verecektir. Bu iktidar ömrünü tamamlamıştır. Gitme korkusu sardığı için korku ve panik içindeler. Onun için çok korkuyorlar. Korkuları, yaptıkları hukuksuz işler ve kamu kaynaklarını yürütmenin gün yüzüne çıkması. MHP iktidarında milletimizden aldıkları her kuruşun hesabını soracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Öte yandan 'Bizimle Yürü Manavgat' konserinde Mustafa Yıldızdoğan, Zafer İşleyen, Aref ve Cıldız Tamnagesheva, söylediği parçalarla partilileri coşturdu.