MHP Malatya milletvekili adayı Arif Yıldız, “Terör örgütleriyle anlaşan, dostluk kuran bir zihniyeti halkımız demokratik yollarla başından defedecek. Türkiye’nin yeniden milli birlik ve beraberliği, kardeşliği pekişecektir” dedi.

Arif Yıldız, 7 Haziran’da yapılması planlanan genel seçim için yaptığı açıklamada, MHP iktidarı ile ülkenin birçok sorunun çözüme kavuşacağını ifade etti. Milletvekili aday listeleri oluştuktan sonra birçok seçim bürosu açmakla birlikte ilçeleri ziyaret ettiklerini anlatan Yıldız, şöyle devam etti: “Listeler netleştikten sonra hemen Malatya merkez olmak üzere tüm ilçe ve mahalleleri ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde MHP’yi tek başına iktidarı görüyoruz. Malatya’da birinci parti olma yolunda ilerliyoruz. Ve MHP ile birlikte Malatya yürüyor, Türkiye yürüyor. Malatya hırsızlara yol vermeye karar vermiş. Malatya yolsuzlukları başından göndermeye karar vermiş. Malatya hizmet almak için Milliyetçi Hareket’e oy vermeye karar vermiş. İnşallah 8 Haziran’da Milliyetçi Hareket tek başına iktidar olacak. Terör örgütleriyle anlaşan, dostluk kuran bir zihniyeti demokratik yollarla başından defedecek. Türkiye’nin yeniden milli birlik ve beraberliği, kardeşliği pekişecektir. Milliyetçi Hareket ile birlikte memurumuz, esnafımız, emeklimiz, öğrencimiz tüm vatandaşlarımız gülecek.”

MHP Malatya ikinci sıra milletvekili adayı Hakan Yılmaz ise artık din tüccarları ile sahtekarları sandığı gömmenin zamanının geldiğini dile getirdi. MHP adayı Dr. Übeyt Akçin de seçim sürecindeki adaletsizliğe dikkat çekti. “Adı adalet ve kalkınma olan parti maalesef seçimleri de adaletsiz bir şekilde yürütüyor” diyen Akçin, “Malatya bazında örnek verirsek, 6 milletvekili adayı yetmiyormuş gibi bir de bütün belediye başkanlarını yanlarına alıp mahalle mahalle, köy köy geziyorlar. Bu nasıl adaletli bir yarıştır. Belediye başkanları sizlerin başka görevleri var. Seçim gezileri yapacaklarına, Malatya’nın yolunu, trafiğini, imar yolsuzluğunu, su parasının bu kadar yüksek olduğunu, Malatyalıların geçim derdini çözeceğin yerde sen mahalle mahalle seçim gezisi yapıyorsun. Eğer belediye başkanıysan gidip belediye sarayında oturacaksın, Malatyalılara hizmet etmeyi düşüneceksin. Yolsuzluklarının hadi hesabı yok. Sen git kaçak yapıları yıkmak için çalış” diye konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise artık AK Parti’nin Türkiye ve Malatya’nın omzunda bir yük haline geldiğini, bu yükün silkinip atılması gerektiğini kaydetti.