Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yıldırım ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle 17 Ağustos Marmara depreminde kaybedilen vatandaşlar anıldı.

MHP Yıldırım ilçe başkanlığının düzenlediği etkinlikle 17 Ağustos Marmara depremi 16. yıldönümünde yeniden hatırlandı. Program Yıldırım Belediyesi bayrak alanında saat 03.02'de sinevizyon gösterisi ile başladı. Daha sonra Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı’nın basın açıklaması ile devam eden program görevli imamın Kur'an tilaveti ve dualarla sona erdi.

Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, yaptığı açıklamada, “Allah bir daha o acı ve sıkıntılı günleri ülkemize yaşatmasın.” temennisinde bulundu.

Subaşı şunları kaydetti: “Gecenin bu vaktinde uykunuzdan fedakarlık edip bizleri yalnız bırakmadığınız. Deprem hayatın bir gerçeğidir. Deprem olmaz deyip önlemlerimizi almamanın, umursamamanın ve görmezden gelmenin sonuçlarının ne kadar acı olduğunu maalesef bundan 16 yıl önce gerçekleşen asrın felaketinde görmüş ve sonucunda birçok insanımızı kaybetmiş, hakkın rahmetine uğurlamıştık. MHP Yıldırım ilçe teşkilatı olarak, 16 yıl önce bu gün hakkın rahmetine kavuşan bütün vatandaşlarımızı dualarla yad etmek ve deprem gerçeğini unutturmamak için hem vatandaşlık, hem de toplumsal bir sorumluluk gereği bu programı organize ettik.”

Programa Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, İl Başkanı Yüksel Yılmaz il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.