Kahramanmaraş'ta MHP ve Ülkü Ocakları Teşkilatı üyesi olan bir grup, son günlerde iyice artan terör saldırılarına tepki olarak Kahramanmaraş halkına Türk Bayrağı dağıttı. Esnaf ve sürücülere Türk Bayrağı dağıtan gruptan MHP İl Başkanı Süleyman Öner yaptığı açıklamada son günlerde gelen şehit haberleri sebebiyle anaların ve bacıların kan ağladığını ifade etti.

Kahramanmaraş'ın bayrağında İstiklal Madalyası olan tek şehir olduğunu anımsatan Öner, vatandaştan konuya hassasiyetle yaklaşmaları gerektiğini ifade ederek, "Analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz ve gençlerimizin hepsi kan ağlıyor. Türk halkı devletinin çelik yumruğunun bir an önce bu teröristlere karşı inmesini beklemektedir. Kahramanmaraşlı bu günleri 90 yıl önce yaşadı. O nedenle hemşehrilerimizden hassasiyet bekliyor ve Türk Bayrağı'na sahip çıkmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Öner, yaşanan terör olaylarına karşı Ülkü Ocakları ve MHP teşkilatı olarak bayrak dağıttıklarını sözlerine ekledi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan ise yaklaşık üç haftadır 40 'tan fazla şehit haberi geldiğini hatırlatarak, "Hepimizin içi yanmakta bu anlamda da Ülkü Ocakları olarak esnaf ziyareti yapıp onlara bayrak hediye ederek, camlarına asmaları ve tavırlarını göstermeleri noktasında ricada bulunduk" dedi.