Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme gelen kayıp herkesi şaşkına çevirdi. 28 yaşındaki kızı Saffet Yılmaz'ı aramak için İstanbul'a gelen baba Ali Yılmaz, bir anda ortadan kayboldu.

Yılmaz Ailesi, Ankara'dan kaybolan kızları Saffet Yılmaz'ı aramak için 1,5 ay önce İstanbul'a geldi. Kızlarını bulmak için günlerce Eminönü Sahili'nde yatıp kalkan ailenin başına gelmeyen kalmadı.

0x0-1651746378270

28 yaşındaki kızlarını bulmak için İstanbul'a gelen baba Ali Yılmaz da bir anda ortadan kayboldu. Cezaevinden izin alarak çıktığı ifade edilen baba Ali Yılmaz'ın nerede olduğu belirsizliğini korurken 28 yaşında Saffet Yılmaz'dan ise önemli bir haber geldi.

Kızını bulmak için İstanbul'un yolunu tutan Keziban Yılmaz, kocasının da ortadan kaybolmasıyla ikinci bir şok yaşadı.

KIZINI ARAMAK İÇİN GELDİ ORTADAN KAYBOLDU

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdukları gün Ali Yılmaz'ın kayıplara karıştığını ifade eden talihsiz kadın, "Bize yemek bulması için gönderdik. Keşke bir yere gitmeseydi, o yemeği istemeseydim" sözlerini kullandı. İstanbul'da 1,5 ay boyunca sokakta kalan ailenin eşyalarını da çaldırdığı öğrenildi.

0x0-1651746381439

BABALARI HALA KAYIP

Kızlarının yaşadığına dair bir ipucu bulan Yılmaz Ailesi büyük mutluluk yaşarken Ali Yılmaz'ın nerede olduğu belirsizliğini koruyor.