Umurca İlkokulu öğrencileri, tiyatro gösterisinden elde ettikleri mamaları Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’ndeki sahipsiz hayvanlara götürdü.
Umurca İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri sokak hayvanları yararına yıl sonu tiyatro gösterisi düzenledi. Gösteriye gelenler, biletleri kedi ve köpek maması getirerek aldılar. Öğrenciler gösteri sonunda toplanan mamaları, Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek ilgililere teslim ettiler. Ziyarette öğrenciler merkezi gezerek yetkililerden de bilgi aldı.
Öğrencileri yılsonu gösterisine hazırlayan Umurca İlkokulu 4/A sınıf öğretmeni Hülya Erkıral, “Hem sokak hayvanlarına mama toplamak, hem de öğrencilerde hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdik. Böylece bir yandan eğlenirken diğer yandan da güzel bir sosyal sorumluluk projesi yapmış olduk. Çocuklarıma her şeyden önce teşekkür ederim güzel yürekleri için. Onlarla beraber böyle bir planlama yaparak Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’ne gelmekten çok mutlu olduk. Ayrıca bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte tiyatro çalışmaları ve etkinliklere de devam edeceğiz.” dedi.