Seydikemer Güreş takımı iki yıldır çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çalışmalarının karşılığında ise gittikleri her güreşten madalyayla dönmeyi başaran Seydikemer güreş takımına bir destek de Seydikemer Orman İşletme Müdürü Eşref Şen’den geldi.
Güreşçileri antrenman sahasında ziyaret eden ve güreşçiler için yapılması gereken ne varsa birlik beraberlik içerisinde yapacağız diyen Seydikemer Orman İşletme Müdürü Eşref Şen : Sizin yaşıtlarınız başka işlerle uğraşırken,siz bu işe gönül verip gelmişsiniz. İnşallah daha güzel başarılar elde edeceksiniz diyerek yanında getirdiği baklavayı güreşçilere ikram etti.
Seydikemer Güreş Takımı hocası Cemal Cumbur ise yaptığı açıklamada: "Öncelikle bizlere maddi manevi desteğini her zaman devam ettiren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e Çok Teşekkür ediyorum. Kaymakamımız Muammer Köken’e ve bize destek veren ağabeylerimize ve ablalarımıza, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Adem Türk’e çok teşekkür ediyorum. Katıldığımız güreşlerden her zaman madalyalarla döndük ve inşallah bundan sonraki katılacağımız güreşlerde de Seydikemer’i en iyi şekilde temsil ederek dereceler elde edeceğimize söz veriyoruz" dedi.